Plotting Out A Work Schedule List

So yeah, I woke up today late and suddenly realized that I already wasted half a day sleeping. whew! I know it's essential to have a 6-8 hours sleep. After I jump off to my bed, I grabbed the lappy and plot out a strict work schedule, this is to have a productive work everyday that you will not be wasting your time every single day. I know it sucks to work but if you are really passionate about your work, it is considered playing a hobby which is far better because your creativeness comes out. Anyway, enough of the talking i'll a you to quick peep to the work schedule that I have mentioned earlier.

Follow 8 hours work with 1 hour lunch and two 15 minute breaks in the morning and in the afternoon.

8 hrs. work + 1 hr. break + (2) 15 mins. break morning & afternoon

8:00 - 8:30 - (30mins.) checking of emails
8:30 - 9:00 - (30mins.) gather tools
9:00 - 10:00 - (1 hr.) design
10:00 - 10:15 - (15 mins.) 15 minute break
10:15 - 11:00 - (45 mins.) read updates on blogs
11:00 - 12:00 - (1 hr.)code
12:00 - 1:00 - (1 hr.) 1 hour lunch break

So this is just the rough draft sneak peek, there may some changes later. If you have any suggesetions or comments please do not hesitate to use the comments section. Thanks and have a good day!

Kjwan | Shai

There's a portion of the video that I like, so I'm posting it.